Druk bezig om me meer in Photoshop te verdiepen daar plaats ik dan regelmatig een foto van. Benieuwd wat jullie ervan vinden.

 

Als je wilt reageren dan graag via de Contact pagina.

 

 

Soms ga je op reis en neem je natuurlijk je camera mee want, je weer maar nooit. Onlangs heb ik een bezoek gebracht aan Vlissingen en daar wat foto's gemaakt. Wat leuk is het daar zeker met de Westerschelde waar zich alle boot bewegingen voordoen voor schepen die met een loods naar Antwerpen worden begeleid. Hieronder een kleine impressie van mijn bezoekje. 

Wilt u meer weten over fotograferen of de mogelijkheden om gezamenlijk eens aan een foto opdracht te werken? neem dan gerust contact met mij op via de Contact pagina.

 

Meijfoto heeft altijd wel een camera bij zich, Meijfoto is in bezit van twee Sony A7III systeem camera's met hoogwaardige lenzen, maar natuurlijk ook altijd een smartphone. Dus een reden om geen foto's te maken is er nooit voor Meijfoto. Dit levert regelmatig aparte foto's op.  Vandaar deze "aparte" pagina hier staat veel werk wat met een Smartphone is gemaakt en bewerkt.