Dans fotografie 

 

 

 

Ook dit jaar weer de Dansshow van Studio Pauline mogen vastleggen. Na 2 jaar weer een spetterende performance van de leerlingen en studio Pauline. Het was weer een spektakel!!! 

 

 

Onlangs de Hiphop dansvoorstelling "Breakin' Convention" gefotografeerd in het Flint theater in Amersfoort. Neem gerust en vrijblijvend contact op als u meer wilt weten over wat Meijfoto voor u kan doen voor Dans fotografie via de Contact pagina 

 

Dansfotografie

Als dans fotograaf fotografeert Meijfoto regelmatig dansers en danseressen. Een aantal keer per jaar maken we foto's voor studio Pauline, vooral tijdens de zomer en wintershows. Naast het fotograferen van deze shows maken we ook foto's in onze studio of op locatie.  Een indruk van de dans foto's die we maken vindt u hieronder. 

 

Voor meer informatie over Studio Pauline kunt u een kijkje nemen op https://studiopauline.nl 

 

Dansfotografie

Ballroom dancing fotografie

Studio Pauline start binnenkort met het geven van Ballroom lessen, hiervoor hebben we in de studio foto's gemaakt voor promotie en website. Hieronder een selectie.

Mocht u interesse hebben in een fotoshoot voor uw bedrijf/website neem dan contact op via de contactpagina. 

Van Spitzen tot klassiek ballet fotografie

Tijdens de dansshow in 2021 moesten vanwege de korte voorbereidingen en de geldende Covid regels de ballerina's op het toneel hun spitzen aantrekken. Dit leverde een heel ander beeld op dan wanneer zij kant-en-klaar op het podium verschijnen. Het aantrekken van de spitzen en deze op de juiste manier met lint vastmaken vergt concentratie en voorbereiding, voor Meijfoto een mooie gelegenheid om dat vanaf het begin tot aan het optreden vast te leggen en daar een mooie serie van te maken.